Кошик
2353 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик

Рефрактометр для пива HT515ATC браги Brix 0-32%, SGwort 1.000-1.120.

480 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 562
Рефрактометр для пива HT515ATC браги Brix 0-32%, SGwort 1.000-1.120.
Рефрактометр для пива HT515ATC браги Brix 0-32%, SGwort 1.000-1.120.Немає в наявності
480 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

​Рефрактометр HT515ATC для пивоваріння, для браги, для вимірювання цукру в соках та фруктах з двома шкалами: Brix та SG Wort (питома щільність).

За допомогою цього оптичного приладу можна визначити густину пивного сусла та вміст цукру в ньому.

Також рефрактометр HT515ATC буде корисним при вимірюванні вмісту цукру у фруктових соках та при виготовленні виноградного чи плодово-ягідного вина.

 

Галузь застосування:

- контроль концентрації цукру в напоях та продуктах харчування;
- перевірка зрілості плодово-ягідних та визначення періоду збирання врожаю сільськогосподарських культур;
- Визначення щільності та вмісту цукру в суслі при бродінні;
- Вимір вмісту щільності виноградного та пивного сусла;
- домашнє пивоваріння та виноробство.

 

Характеристики:

Діапазон: від 0 до 32% Brix, від 1.000 до 1.120 SG Wort (питома густина)
Мінімальна шкала: 0,2%
Точність: ±0,2 %
Автоматична компенсація температури: 10°С до 30°С

 

Brix (Брікс), або Balling (Болінг) – американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений. 19,3 брикси еквівалентні 10% спирту.

Число Brix – це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому одна одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Питома вага (ПГ) – це міра відносної густини одного матеріалу порівняно з іншим. Для пивоваріння еталонним матеріалом є вода, тому питома вага сусла чи пива це просто густина рідини, розділена на густину води. Це призводить до безрозмірного числа, яке, за умовами пивоваріння, зазвичай вказується до трьох знаків після коми. Наприклад, чиста вода матиме питому вагу 1000, тоді як неферментоване сусло ("зелене пиво") може мати питому вагу 1,048. Готове пиво зазвичай має питому вагу діапазоні 1,005-1,015.Зауважимо, що наявність спиртів у суслі після зброджування пива вносить досить значну похибку показання оптичного рефрактометра. Відповідно, для вимірювання кінцевої густини сусла краще використовувати аремометр.

 

Комплектація: Рефрактометр HT515ATC, піпетка для взяття проби, пластиковий футляр, викрутка для калібрування, інструкція англійською.

Гарантія не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження (як самих приладів, так і футлярів).

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
СтанНовий
Максимальний діапазон вимірювання (Brix)32 %
Інформація для замовлення
  • Ціна: 480 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner