Кошик
2412 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 14.10).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик
-10%

Су-від занурювальний апарат циркулятор SJ-S012 (1100 Ватт) термостат-циркулятор

2 900 ₴

2 610 ₴

  • В наявності
  • Код: 513
Су-від занурювальний апарат циркулятор SJ-S012 (1100 Ватт) термостат-циркулятор
Су-від занурювальний апарат циркулятор SJ-S012 (1100 Ватт) термостат-циркуляторВ наявності
2 900 ₴2 610 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Апарат Су від модель SJ-S012 термостат-циркулятор.


Апарат Су-від SJ-S012 – нова модель, з потужним теном, сенсорним керуванням, контролером рівня води (автоматичне відключення при низькому рівні води або перекидання приладу), діапазоном температур від 25° до 95°С, та гарантією 12 місяців.


SJ-S012 впевнено займає лідерство серед приладів даного сегменту – доступна ціна, простота управління, надійність та гарантія 12 місяців.


Sous Vide це спеціальна технологія приготування їжі у вакуумі за зниженої, але постійної та дуже точної температури. Такий спосіб приготування дозволяє отримати ніжний, неповторний смак і зберегти соковитість продукту, а водночас отримати максимальну користь від споживання. Так, час на готування цим способом значно збільшується, але підсумковий результат того вартий. Зазвичай су-від використовують для приготування м'яса в ресторанах при масових заходах, тому саме такий спосіб дозволяє отримати ідеально рівномірне і потрібне прожарювання для великої кількості продуктів. Звичайно су-від можна використовувати для приготування та інших продуктів, таких як: свинина, риба, овочі та морепродукти - рецептів у мережі дуже багато, власне як і відгуків про страви, приготовані таким способом.


Опис


Апарат Су-від ISJ-S012 - це пристрій для повільного приготування продуктів харчування, що дозволяє зберегти їх корисні властивості та підкреслити неповторний смак улюблених страв.Їжа, упакована у спеціальні вакуумні пакети, поміщається в каструлю з водою і готується при точно контрольованій температурі, яка зазвичай значно нижче, ніж при традиційному варінні продуктів. Sousvide зберігає поживні речовини у стравах і підкреслює неповторний смак.


Простими словами, су-від це прилад для нагрівання води та підтримки заданої температури протягом певного часу. Частина, яка занурюється у воду, зроблена з нержавіючої сталі, на корпусі відзначено мінімальний і максимальний рівень занурення у воду.


У нижній частині є отвори, якими вода потрапляє всередину до нагрівального елементу. На кінці захований елемент, що обертається, який забезпечує циркуляцію і рівномірне нагрівання води.


Також можна повністю зняти металевий кожух, який закриває нагрівальний елемент.


Су-від фіксується до ємності за допомогою кліпси.
Можна використовувати будь-яку відповідну ємність, головне завантажити су-від у воду вище за відмітку min.


У режимі очікування на корпусі горить червоний світлодіод, у режимі приготування – зелений, закінчення роботи - синій, подається звуковий сигнал.


Ви можете виставити будь-яку потрібну температуру та час приготування. У мережі є безліч рецептів для приготування того чи іншого продукту.


При готовності пристрій почне видавати звуковий сигнал. Примітно, що «переготувати» за допомогою су-від не можна. Тобто, якщо ви хочете стейк з рівнем готовності medium, то на це потрібно 2 години. Але навіть через 3 чи 4 години воно буде однаково medium.


Технічні дані:


Sousvide: здоровий метод повільного приготування.Sousvide зберігає поживні речовини у стравах і підкреслює неповторний смак.
Завдяки повільному та щадному приготуванню у блюді зберігаються поживні цінності м'яса, овочів та риби.
Ідеальний, оригінальний смак вибраних інгредієнтів залишається у їжі
Приготування без додавання жиру


Встановлення температури від 25 ° до 95 ° С для забезпечення рівномірного прожарювання харчових продуктів. Пристрій дозволяє встановити час приготування від 1 хвилини до 100 годин.


Можна використовувати в каструлях та інших термостійких ємностях заввишки не менше ніж 15 см.
Температура: 25-95°С.


Точність +/- 0,1 ° С
Встановлення часу від 1 хвилини до 99 годин 59 хвилин
Температура в °C та °F
Водонепроникна конструкція IPX7 з автоматичним захисним вимкненням
Знімний корпус нагрівача для легкого очищення
Потужність: 1100 Вт


Максимальна ємність контейнера до 15 літрів

 

Характеристики
Основні
ВиробникEVP Vacuum
Тип приладуАпарат Су-вид
Користувальницькі характеристики
СтанНове
Артикул513
ПризначенняПобутове
Тип керуванняСенсорний
Матеріал корпусуПластик
Сфера використанняFast-food
Гарантійний термін12
Споживана потужність1100.0
Номінальна напруга220 В
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 610 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner