Кошик
2412 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 14.10).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик
Новинка

Рефрактометр для цукру HT113ATC Brix 0-32% тестер цукристості плодів, соку, вина.

520 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 245
Рефрактометр для цукру HT113ATC Brix 0-32% тестер цукристості плодів, соку, вина.
Рефрактометр для цукру HT113ATC Brix 0-32% тестер цукристості плодів, соку, вина.Немає в наявності
520 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Рефрактометр для цукру, соку, вина, тестер цукристості HT113ATC 0-32% Brix.

Прилад контролю цукристості рідин: солодких напоїв, соків, вин; ступеня зрілості плодів, оптимального часу збирання врожаю.

Галузь застосування:

Контроль концентрації цукру в напоях та продуктах харчування;
Перевірка зрілості плодово-ягідних та визначення періоду збирання врожаю сільськогосподарських культур;
Визначення щільності та вмісту цукру в суслі при бродінні;
Домашнє пивоваріння та виноробство.

 

Шкала Брікса (%Bx) є відносною шкалою, що використовується для визначення вмісту цукру в розчинах, зокрема у винах і соках. Кожен градус Брікса відповідає одному відсотку вмісту сахарози в 100 грамах розчину, визначаючи концентрацію розчину.

Калібрування приладу виконується при температурі повітря 20 °C. Підніміть прозору кришечку на головній призмі, нанесіть на скло декілька крапель калібрувального розчину або дистильованої води. Закрийте кришечку та переконайтеся, що рідина повністю покриває всю поверхню призми, уникайте утворення бульбашок повітря. Зачекайте 30 секунд для автоматичної компенсації температури. Направте рефрактометр на джерело світла та перегляньте окуляр. Прочитайте шкалу вимірювання, де лінія розділу синьої і білої областей позначає світлу і тіньову частину. Повертаючи калібрувальну викрутку, розмістіть лінію точно на нульовій позначці шкали (0 % Brix).

Увага для правильного калібрування дотримуйтеся температурого режиму.

Проведення вимірювання:

Нанесіть кілька крапель досліджуваного розчину на скельце призми, закрийте захисною кришкою і домагаєтеся того, щоб рідина розподілилася по всій призмі без порожнечі та бульбашок, та через 30 секунд зчитайте шкалу. Направляєте рефрактометр на джерело світла та дивіться в окуляр: вимірювання знімаються за допомогою лінії розділу синього та світлого поля. Ця лінія вказує на відсотковий вміст цукру. Обов'язковими вимогами експлуатації рефрактометра є протирання м'якою ганчірочкою призми та прозорої пластини після кожного застосування та запобігання потраплянню у воду.

Вимірювання слід проводити при денному чи штучному світлі.

Правила експлуатації

Існують певні правила поводження з приладом, це стосується обережності. Ви повинні уникати вібрації та ударів під час роботи з рефрактометром, внаслідок яких може відбутися порушення налаштувань. Після закінчення роботи з приладом необхідно особливо ретельно очищати поверхню призми за допомогою м'якої серветки. Витираючи поліровані грані призми, треба виявляти особливу акуратність, щоб уникнути пошкодження полірування. Слідом за цим призма протирається м'якою серветкою, поки її поверхня не буде блищати. Коли чистка завершена, рефрактометричний блок має бути певний час у відкритому стані. Це необхідно для забезпечення випаровування рідини.

Комплектація:

1. портативний рефрактометр HT113АТС
2. калібрувальна викрутка
3. піпетка для нанесення на призму досліджуваних зразків
4. захисний чохол для зберігання
5. інструкція англ. мовою

 

Гарантія не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження (як самих приладів, так і футлярів).

Характеристики
Основні
ВиробникRHA
Країна виробникКитай
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
Артикул245
Інформація для замовлення
  • Ціна: 520 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner