Вакуумний пакувальник ТЕРМО AП-13 (два двигуни) вакууматор для пакування їжі та продуктів + пакети для вакуумування 15 шт. 20х25см
2 420 ₴
2 299 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 547
- +380 (68) 261-56-17Консультація
- +380 (95) 316-02-98Оптові замовлення
Вакууматор ТЕРМО АП-13 (два двигуни) – нова потужна модель з інтерфейсом та інструкцією українською мовою.
Будь ласка, наполегливо рекомендуємо ознайомитися з наведеними нижче РЕКОМЕНДАЦІЯМИ для забезпечення коректної роботи вакуумного пакувальника, які ви знайдете в кінці опису пакувальника. Ці поради допоможуть вам максимально ефективно використовувати пристрій та уникнути можливих проблем.
Зверніть увагу! У нашому сервісному центрі завжди є всі необхідні запчастини для якісного ремонту та обслуговування вашого пристрою.
Ми пропонуємо швидке та ефективне обслуговування як під час гарантійного, так і післягарантійного періоду, щоб пристрій працював як новий.
Ваша впевненість – наша ціль.
Вакууматор ТЕРМО АП-13
Основні переваги:
1. Інтуїтивно зрозумілі кнопки керування та детальна інструкція українською мовою.
2. Два двигуни. Один натиск - робота з 1 двигуном, подвійне натискання - робота з 2 двигунами для швидкого вакуумування.
У двомоторній версії пакувальника Термо АП-13, на відміну від одномоторних, значно збільшено ресурс двигунів завдяки тому, що під час кожного наступного процесу вакуумування по черзі задіюється інший двигун. Такий підхід забезпечує рівномірний розподіл навантаження і суттєво подовжує термін служби кожного двигуна.
3. Функція сухого, вологого та мокрого вакуумування. Тепер ви можете вакуумувати сухі та рідкі продукти, попередньо вибравши один із двох температурних режимів запаювання:
а). Для сухих продуктів – температурний режим СУХИЙ ВАКУУМ.
б). Для вологих продуктів – температурний режим ВОЛОГИЙ ВАКУУМ.
4. Здатність вакуумувати густі продукти, такі як соуси, виключаючи можливість пошкодження пакувальника.
5. Ширина запаювання 7 мм для кращої герметизації, за аналогією з супермаркетами.
6. Три режими температурного запаювання ВИСОКА, СЕРЕДНЯ, НИЗЬКА. Для пакетів різної товщини.
7. Різак для відрізки з рулонів.
8. Потужність приладу складає 145 Вт. (НОМІНАЛЬНА)
9. Швидкість відкачування повітря під час роботи з одним двигуном близько 4 л на хвилину, під час роботи 2 двигунів – 8 л на хвилину. ( ДАНІ РЕАЛІСТИЧНІ ТА ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ.)
10. Ступінь стиснення складає 0,35 бар для вологого вакууму та 0,6 бар для сухого (обмежено електронікою). Зверніть увагу, що тиск вище 0,35 бар для вологих продуктів і 0,6 бар для сухих не завжди є виправданим і доцільним. Якщо потрібно тиск від 0,8 бар і більше, використовуйте ручний режим.
11. Максимальний розмір пакетів вакууматора ТЕРМО АП-13 становить 32 см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів та заощаджувати на пакетах.
12. Нижня з'ємна кришка (легко мити під краном з водою), виключена можливість попадання рідини в основні механізми пакувальника, збільшуючи термін його служби, плюс простота у догляді.
13. Сенсорне управління забезпечує більш тривалий термін служби кнопок порівняно з механічними аналогами.
14. Довговічні двигуни з високоякісною мідною обмоткою (на відміну від алюмінієвої) гарантують надійну та тривалу експлуатацію.
15. Вакууматор обладнаний датчиком перегріву, який постійно контролює температуру пристрою та автоматично блокує його роботу при досягненні критичної температури.
Вакуумний пакувальник ТЕРМО AП-13 - оптимальне рішення та переваги:
1. Збільшення терміну зберігання: Створення безповітряного середовища значно продовжує термін придатності різних продуктів.
2. Захист від сторонніх запахів: Ефективний захист від поглинання запахів при заморожуванні різних продуктів, таких як риба, м'ясо, овочі та ягоди.
3. Раціональне використання простору: Компактне вакуумне пакування ефективно використовує простір у морозильних та холодильних камерах.
4. Тривале зберігання продуктів: Фрукти, овочі, м'ясо, птиця, риба та інші продукти зберігають свіжість у рази довше після вакуумування та зберігання в холодильнику.
5. Оперативне зберігання для приготування: Фасування напівфабрикатів по днях тижня запобігає розмноженню бактерій та забезпечує швидкий доступ до інгредієнтів.
6. Приготування їжі за технікою 'Су Вид': Збереження соків та рівномірне приготування м'ясних страв.
7. Швидке маринування риби та м'яса: Вакуум прискорює проникнення маринаду, скорочуючи процес до 10-15 хвилин.
8. Пакування у вакуум різних речей: Зручно для мандрівників – паспортів, телефонів, документів, карт.
9. Вакуумування вже готових страв та напоїв: Контейнери з клапанами забезпечують тривале збереження свіжості та смаку.
10. Використання як запаювач пакетів: Можливість запаювання пакетів, як у супермаркетах.
ТЕРМО AП-13 працює з пакетами, що мають рифлену внутрішню поверхню (гофровані або рифлені), забезпечуючи повне і рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Тим не менш, він також працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууму.
Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.
Кнопки керування:
— ПАКУВАТИ – вибір температури запаювання (3 режими залежно від товщини та якості пакетів).
— ВИСОКА – один раз натиснути (висока температура запаювання пакетів).
— СЕРЕДНЯ – один раз натиснути (нормальна температура запаювання пакетів).
— НИЗЬКА – один раз натиснути (низька температура запаювання пакетів).
— ПАКУВАТИ – подвійне натискання, запаювання пакетів без вакуумування.
— РУЧНИЙ ВАКУУМ – вакуумування без запаювання.
— ВОЛОГИЙ ВАКУУМ АВТО – автоматичне вакуумування і запаювання вологих продуктів.
— СУХИЙ ВАКУУМ АВТО – автоматичне вакуумування та запаювання сухих продуктів.
Почнемо з основного режиму - вакуумного пакування.
Відкриваємо бічні клямки, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет у спеціальний затискач пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між стрічками ущільнювачів.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Вибираємо температурний режим запаювання ПАКУВАТИ ТЕМП, натискаємо кнопку включення ВОЛОГИЙ ВАКУУМ АВТО або СУХИЙ ВАКУУМ АВТО залежно від типу продуктів, загориться вибраний режим. Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Як тільки лампочка гасне, процес пакування завершено. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично. Для швидкої вакуумації подвійне натискання вибраного режиму.
Відкриваємо клямки, відкриваємо кришку. Все готово.
Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачане, кришка притискається атмосферним тиском та активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, це використовується в наступних режимах.
Делікатна упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, полуниці. Так само заправляєте спецпакет в пакувальник, включаєте ручний режим вакуумації РУЧНИЙ ВАКУУМ, але не доводьте його до кінця, тому що ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачане до потрібного, на Ваш погляд, рівня, відключаєте насос (відпускаєте кнопку РУЧНИЙ ВАКУУМ) і натисканням на кнопку ПАКУВАТИ запаюєте пакет. Як тільки лампочка згасне, пакування завершена.
Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за стрічки ущільнювача. Закриваєте кришку і натискаєте кнопку запаювання ПАКУВАТИ. Як тільки лампочка гасне, зварювання шва завершено.
Використання перехідника для вакуумних контейнерів.
Відкрийте кришку вакууматора
Вставте перехідник для вакуумування контейнерів у спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець у спецкришку контейнера, що використовується (контейнери в комплекті не поставляються)
Натисніть кнопку зовнішній вакуум (на внутрішній стороні верхньої кришки ) для повного відкачування повітря.
Подвійне натискання (швидке відкачування повітря, робота 2 насосів)
Натисніть кнопку зовнішній вакуум для відключення роботи вакуумних насосів, від'єднайте перехідник.
Використання ножа для відрізання рулонів.
Переведіть ріжучий елемент у крайнє ліве положення.
Підніміть планку з ножем у верхнє положення.
Протягніть плівку рулону.
Відміряйте потрібну Вам довжину плівки.
Опустіть планку з ножем, натисніть на неї рукою та відріжте пакет.
РЕКОМЕНДАЦІЇ:
Робіть перерви між вакуумуванням, щоб нагрівальний елемент запаювання зміг охолонути, це запобігає передчасному запаюванню пакетів.
Не заповнюйте пакети до кінця, завжди залишайте щонайменше 4 см між продуктами та прижимною нагрівальною планкою. Інакше під час вакуумування пакет може деформуватися, що ускладнить процес запаювання.
Якщо вакуумуються продукти з дуже високим вмістом вологи, для надійної запайки пакет рекомендується запаяти двічі. Після першого запаювання, не відкриваючи кришку, натисніть кнопку "ПАКУВАТИ" ще раз. Також варто попередньо просушити або заморозити продукти, щоб уникнути проблем з охолодженням планки запаювання через рідину, що проходить через неї, що може призвести до ненадійного запаювання.
Будь ласка, не змінюйте режими та не натискайте інші кнопки під час роботи вакуумного пакувальника, щоб зберегти вибраний автоматичний режим та забезпечити правильне завершення процесу пакування.
Не вставляйте пакет з запаяною стороною у вакуумний пакувальник. Використовуйте лише пакети з оригінальними заводськими краями. В іншому випадку вакуумний пакувальник не зможе ефективно видалити повітря.
Рекомендується використовувати оригінальні гофровані пакети або пакети типу «Крапочка» з чітко вираженим рифленням. Не варто використовувати дешеві пакети з сітчастим гофруванням, оскільки їхня випукла поверхня недостатньо міцна і може деформуватися через жорсткість нових ущільнювачів вакууматора.
Не рекомендується зберігати вакуумний пакувальник із закритою кришкою протягом тривалого часу, оскільки ущільнювачі можуть втратити свою пружність, що негативно позначається на роботі приладу. Завжди рекомендується використовувати картонний обмежувач, що додається, при довгостроковому зберіганні, щоб запобігти втраті пружності ущільнювачів і забезпечити стабільну роботу пристрою в майбутньому.
Заборонено промивати верхню кришку вакууматора під водою. Її потрібно протерти вологою ганчіркою, а потім витерти сухою.
Зверніть увагу, що ущільнювачі (верхній та нижній) є витратними матеріалами. При частому використанні вакууматора ущільнювачі з часом можуть вбирати рідину та втрачати еластичність (ущільнювачі дубіють), що є природним нормальним процесом для всіх типів вакууматорів. У такому випадку вакууматор довше викачує повітря та не переходить до процесу запаювання.
Щоб подовжити термін служби ущільнювачів, рекомендуємо уникати їх постійного контакту з рідинами. Якщо цього уникнути не вдалося, спробуйте прокип’ятити ущільнювачі в гарячій воді, щоб відновити їхні властивості. Також ви завжди можете придбати нові ущільнювачі в нашому сервісному центрі за доступною ціною.
Характеристики:
Живлення: 220 В
Споживання: 145 Вт (середнє)
Швидкість відкачування повітря: під час роботи з одним двигуном — близько 4 л на хвилину, під час роботи з двома двигунами — 8 л на хвилину (правдиві дані)
Ступінь стиснення: 0,35 бар для вологого вакууму та 0,6 бар для сухого (обмежено електронікою). Якщо потрібно більш високий тиск від 0,7 бар і більше, використовуйте ручний режим
Ширина шва запаювання: 7 мм
Максимальна ширина пакета: 320 мм
Розмір пакувальника: 380x75x55 мм
Матеріал: пластик, метал
Комплектація:
Вакууматор
Перехідник для контейнерів (шланг для вакуумування)
Пакети 20х25 см. 15шт
Інструкція українською мовою
У разі консультацій Ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером за номером телефону, вказаним у гарантійному талоні.
Ми будемо надзвичайно щасливі отримати від вас позитивний відгук, який для нас стане справжньою нагородою та додасть енергії та мотивації для подальшого вдосконалення наших продуктів українською мовою. У свою чергу, ми гарантуємо повний спектр підтримки протягом усього гарантійного періоду. Крім того, ми готові надавати послуги підтримки й після завершення гарантійного терміну, щоб ви не залишалися наодинці з будь-якими проблемами. У нашому сервісному центрі завжди є наявні необхідні запчастини для якісного ремонту та обслуговування вашого пристрою.
Звертайтеся за номером телефону, вказаним у гарантійному талоні або на сайті компанії. Ми з радістю допоможемо Вам.
Приємного використання.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Термо |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Максимальна ширина пакету | 32 мм |
- Ціна: 2 299 ₴