Кошик
2150 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик
Новинка
-5%

Вакууматор ТЕРМО AП-13 (два двигуни) + перехідник для контейнерів + різак + пакети 15 шт.(20х25см)

2 420 ₴

2 299 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 547
Вакууматор ТЕРМО AП-13 (два двигуни) + перехідник для контейнерів + різак + пакети 15 шт.(20х25см)
Вакууматор ТЕРМО AП-13 (два двигуни) + перехідник для контейнерів + різак + пакети 15 шт.(20х25см)Готово до відправки
2 420 ₴2 299 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вакууматор ТЕРМО АП-13 (два двигуни) – нова потужна модель з інтерфейсом та інструкцією українською мовою. Надійні довговічні двигуни з високоякісною мідною обмоткою.

Будь ласка, ознайомтеся з наведеними нижче рекомендаціями для забезпечення коректної роботи вакуумного пакувальника.

 

Основні переваги:

1. Інтуїтивно зрозумілі кнопки керування та детальна інструкція українською мовою.

2. Два двигуни. Один натиск - робота з 1 двигуном, подвійне натискання - робота з 2 двигунами для швидкого вакуумування. Двигуни працюють набагато довше, оскільки кожен раз під час наступного вакуумування використовується інший двигун.

3. Функція сухого, вологого та мокрого вакуумування. Тепер ви можете вакуумувати сухі та рідкі продукти, попередньо вибравши один із двох температурних режимів запаювання:

а). Для сухих продуктів – температурний режим СУХИЙ ВАКУУМ.

б). Для вологих продуктів – температурний режим ВОЛОГИЙ ВАКУУМ.

4. Здатність вакуумувати густі продукти, такі як соуси, виключаючи можливість пошкодження пакувальника.

5. Ширина запаювання 7 мм для кращої герметизації, за аналогією з супермаркетами.

6. Три режими температурного запаювання ВИСОКА, СЕРЕДНЯ, НИЗЬКА. Для пакетів різної товщини.

7. Різак для відрізки з рулонів.

8. Потужність приладу складає 145 Вт. Потужність відкачування повітря під час роботи з одним двигуном близько 4 л на хвилину, під час роботи 2 двигунів – 8 л на хвилину.

9. Максимальний розмір пакетів вакууматора ТЕРМО АП-13 становить 32 см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів та заощаджувати на пакетах.

10. Нижня з'ємна кришка (легко мити під краном з водою), виключена можливість попадання рідини в основні механізми пакувальника, збільшуючи термін його служби, плюс простота у догляді.

11. Сенсорне управління забезпечує більш тривалий термін служби кнопок порівняно з механічними аналогами.

12. Довговічні двигуни. Високоякісна мідна обмотка.

13. Простота в експлуатації.

 

Вакуумний пакувальник ТЕРМО AП-13 - оптимальне рішення та переваги:

1. Збільшення терміну зберігання: Створення безповітряного середовища значно продовжує термін придатності різних продуктів.

2. Захист від сторонніх запахів: Ефективний захист від поглинання запахів при заморожуванні різних продуктів, таких як риба, м'ясо, овочі та ягоди.

3. Раціональне використання простору: Компактне вакуумне пакування ефективно використовує простір у морозильних та холодильних камерах.

4. Тривале зберігання продуктів: Фрукти, овочі, м'ясо, птиця, риба та інші продукти зберігають свіжість у рази довше після вакуумування та зберігання в холодильнику.

5. Оперативне зберігання для приготування: Фасування напівфабрикатів по днях тижня запобігає розмноженню бактерій та забезпечує швидкий доступ до інгредієнтів.

6. Приготування їжі за технікою 'Су Вид': Збереження соків та рівномірне приготування м'ясних страв.

7. Швидке маринування риби та м'яса: Вакуум прискорює проникнення маринаду, скорочуючи процес до 10-15 хвилин.

8. Пакування у вакуум різних речей: Зручно для мандрівників – паспортів, телефонів, документів, карт.

9. Вакуумування вже готових страв та напоїв: Контейнери з клапанами забезпечують тривале збереження свіжості та смаку.

10. Використання як запаювач пакетів: Можливість запаювання пакетів, як у супермаркетах.

 

ТЕРМО AП-13 працює з пакетами, що мають пухирчасту внутрішню поверхню (гофровані або рифлені), забезпечуючи повне і рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Тим не менш, він також працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууму.

 

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Кнопки керування:

 ПАКУВАТИ – вибір температури запаювання (3 режими залежно від товщини та якості пакетів).

 ВИСОКА – один раз натиснути (висока температура запаювання пакетів).

— СЕРЕДНЯ – один раз натиснути (нормальна температура запаювання пакетів).

— НИЗЬКА – один раз натиснути (низька температура запаювання пакетів).

— ПАКУВАТИ – подвійне натискання, запаювання пакетів без вакуумування.

— РУЧНИЙ ВАКУУМ – вакуумування без запаювання.

— ВОЛОГИЙ ВАКУУМ АВТО – автоматичне вакуумування і запаювання вологих продуктів.

— СУХИЙ ВАКУУМ АВТО – автоматичне вакуумування та запаювання сухих продуктів.

 

Почнемо з основного режиму - вакуумного пакування.

Відкриваємо бічні клямки, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет у спеціальний затискач пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між стрічками ущільнювачів.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Вибираємо температурний режим запаювання ПАКУВАТИ ТЕМП, натискаємо кнопку включення ВОЛОГИЙ ВАКУУМ АВТО або СУХИЙ ВАКУУМ АВТО залежно від типу продуктів, загориться вибраний режим. Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Як тільки лампочка гасне, процес пакування завершено. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично. Для швидкої вакуумації подвійне натискання вибраного режиму.
Відкриваємо клямки, відкриваємо кришку. Все готово.

Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачане, кришка притискається атмосферним тиском та активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, це використовується в наступних режимах.

Делікатна упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, полуниці. Так само заправляєте спецпакет в пакувальник, включаєте ручний режим вакуумації РУЧНИЙ ВАКУУМ, але не доводьте його до кінця, тому що ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачане до потрібного, на Ваш погляд, рівня, відключаєте насос (відпускаєте кнопку РУЧНИЙ ВАКУУМ) і натисканням на кнопку ПАКУВАТИ запаюєте пакет. Як тільки лампочка згасне, пакування завершена.


Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за стрічки ущільнювача. Закриваєте кришку і натискаєте кнопку запаювання ПАКУВАТИ. Як тільки лампочка гасне, зварювання шва завершено.


Використання перехідника для вакуумних контейнерів.

Відкрийте кришку вакууматора

Вставте перехідник для вакуумування контейнерів у спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець у спецкришку контейнера, що використовується (контейнери в комплекті не поставляються)

Натисніть кнопку зовнішній вакуум (на внутрішній стороні верхньої кришки ) для повного відкачування повітря.

Подвійне натискання (швидке відкачування повітря, робота 2 насосів)

Натисніть кнопку зовнішній вакуум для відключення роботи вакуумних насосів, від'єднайте перехідник.

 

Використання ножа для відрізання рулонів.

Переведіть ріжучий елемент у крайнє ліве положення.
Підніміть планку з ножем у верхнє положення.
Протягніть плівку рулону.
Відміряйте потрібну Вам довжину плівки.
Опустіть планку з ножем та відріжте пакет.


 

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Робіть перерви між вакуумуванням, щоб нагрівальний елемент запаювання зміг охолонути, це запобігає передчасному запаюванню пакетів.

Будь ласка, не змінюйте режими та не натискайте інші кнопки під час роботи вакуумного пакувальника, щоб зберегти вибраний автоматичний режим та забезпечити правильне завершення процесу пакування.

Не вставляйте пакет з запаяною стороною у вакуумний пакувальник. Використовуйте лише пакети з оригінальними заводськими краями.В іншому випадку вакуумний пакувальник не зможе ефективно видалити повітря.

Не рекомендується зберігати вакуумний пакувальник із закритою кришкою протягом тривалого часу, оскільки ущільнювачі можуть втратити свою пружність, що негативно позначається на роботі приладу. Завжди рекомендується використовувати картонний обмежувач, що додається, при довгостроковому зберіганні, щоб запобігти втраті пружності ущільнювачів і забезпечити стабільну роботу пристрою в майбутньому.


 

Характеристики:

Матеріал: пластик.
Розмір пакувальника: 380x75x55 мм
Споживання: 145 Вт (середнє)
Живлення: 220 В
Максимальна ширина пакета: 320 мм


Комплектація:

Вакууматор
Перехідник для контейнерів (шланг для вакуумування)
Пакети 20х25 см. 15шт
Інструкція українською мовою


У разі консультацій Ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером за номером телефону, вказаним у гарантійному талоні.

Ми будемо надзвичайно щасливі отримати від вас позитивний відгук, який для нас стане справжньою нагородою та додасть енергії та мотивації для подальшого вдосконалення наших продуктів українською мовою. У свою чергу, ми гарантуємо повний спектр підтримки протягом усього гарантійного періоду. Крім того, ми готові надавати послуги підтримки й після завершення гарантійного терміну, щоб ви не залишалися наодинці з будь-якими проблемами. У нашому сервісному центрі завжди є наявні необхідні запчастини для якісного ремонту та обслуговування вашого пристрою.

 

Звертайтеся за номером телефону, вказаним у гарантійному талоні або на сайті компанії. Ми з радістю допоможемо Вам.

Приємного використання.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникТермо
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 299 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner