Кошик
2412 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 14.10).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик
Топ
-10%

Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 вакуумний пакувальник + перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт.

1 720 ₴

1 548 ₴

  • В наявності
  • Код: 493
Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 вакуумний пакувальник + перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт.
Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 вакуумний пакувальник + перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт.В наявності
1 720 ₴1 548 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 нова модель з функцією відкачування повітря з контейнерів ( інструкція російською в комплекті )

VACUUM SEALER добре зарекомендував себе серед виробників якісною збіркою та якісними комплектуючими матеріалами.

Зверніть увагу, оригінальні вакууматори Vacuum Sealer завжди мають серійний гарантійний номер на задній стороні пристрою.

 

Будь ласка, наполегливо рекомендуємо, ознайомтеся з наведеними нижче рекомендаціями для забезпечення коректної роботи вакуумного пакувальника.

 

Основні переваги:

Ширина шва зварювання 5мм для кращої герметизації.

Функція сухого вологого та м'якого вакуумування. Тепер Ви можете вакуумувати сухі вологі та делікатні продукти, попередньо вибравши один з температурних режимів запаювання:

Для сухих продуктів режим Dry (70 kpa)

Для вологих продуктів режим Meat (50 kpa)

Для м'яких продуктів режим Soft (35 kpa)

Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER AP-15 становить 30см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів та економити тим самим на пакетах.

Потужність приладу складає 125 Вт.

Замки зручні та надійні.

Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER AP-15 – найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.

  

Переваги вакуумування:

Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.

Надійний захист від поглинання сторонніх запахів при заморожуванні різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).

Раціональне використання простору морозильної та холодильної камери за рахунок компактності вакуумного пакування.

Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER AP-15 – чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго та безпечно (причому не лише продукти), а харчуватися смачно та корисно.

Тривале зберігання продуктів

Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птах, риба, різні крупи та багато чого ще.Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, термін їх зберігання може збільшитися в рази.

Оперативне зберігання для приготування

Домашні напівфабрикати: ріжемо у вільну годину-другу овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які ведуть до псування продуктів, ніби ви щойно упаковали.

Приготування їжі з техніки 'Су Вид', тобто. у вакуумі.

Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки, страви (переважно роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.

Дуже швидке маринування риби та м'яса.

Під надмірним тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає у пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази – буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка.

Запаковування у вакуум різних господарських речей.

Наприклад, паспорт або телефон, будь-які документи або карти. Особливо може стати в нагоді мандрівникам.

Вакуумування вже готових страв та напоїв.

Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до їхньої зіркової години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість та смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.

Використовуйте VACUUM SEALER AP-15 просто як зварювач пакетів.За аналогією із супермаркетами.

Особливістю VACUUM SEALER AP-15 є використання для вакуумного пакування спеціальних пакетів з пухирчастою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому, що за рахунок нерівної внутрішньої поверхні забезпечується повне та рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, задля справедливості варто відзначити, що VACUUM SEALER AP-15 теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.

Пристрій самого пакувальника досить простий. Ущільнювальна стрічка усередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакета.

 

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Кнопки керування:

VAC - вакуумування без запаювання.

SEAL - запаювання пакетів без вакуумування.

— START - увімкнення роботи вибраного режиму

Food - вибір режиму

Dry - Сухі продукти

Meat - М'ясо (вологі продукти)

Soft - Делікатний режим

 

Почнемо з основного режиму – вакуумного пакування.

Відкриваємо бічні клямки, піднімаємо кришку приладу.

Встановлюємо пакет у спеціальний затискач пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між стрічками ущільнювачів.

Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Вибираємо відповідний режим кнопкою Food і натискаємо кнопку START. Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Як тільки лампочка кнопки START гасне, процес упаковки завершено. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично.

Відкриваємо клямки, відкриваємо кришку. Все готово.

Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачане, кришка притискається атмосферним тиском та активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, це використовується в наступних режимах.

Делікатне пакування. Упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, ягоди полуниці. Так само заправляєте спецпакет в пакувальник, вмикаєте та утримуєте кнопку ручний режим вакуумації VAC, до потрібного Вам ступеня вакуумації, але не доводьте його до кінця, тому що ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачано до потрібного рівня, відключаєте насос (відпускаєте кнопку VAC) і режим запаювання SEAL включається автоматично, запаюємо пакет. Як тільки лампочка згасне, упаковка завершена.

Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за стрічки ущільнювача. Закриваєте кришку та натискаєте кнопку запаювання SEAL.Як тільки лампочка гасне, зварювання шва завершено.

Використання перехідника для вакуумних контейнерів.

Відкрийте кришку вакууматора

Вставте перехідник для вакуумування контейнерів у спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець у спецкришку контейнера, що використовується (контейнери в комплекті не поставляються)

Натисніть та утримуйте кнопку VAC для повного відкачування повітря.

Відпустіть кнопку VAC, від'єднайте перехідник.

  

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Робіть перерви між вакуумуванням, щоб нагрівальний елемент запаювання зміг охолонути, це запобігає передчасному запаюванню пакетів.

Якщо продукти виділяють занадто багато рідини під час вакуумування, рекомендується спочатку їх просушити або попередньо заморозити. Це допоможе уникнути проблем з охолодженням планки запаювання через рідину, що проходить через неї і може бути причиною ненадійного запаювання.

Будь ласка, не змінюйте режими та не натискайте інші кнопки під час роботи вакуумного пакувальника, щоб зберегти вибраний автоматичний режим та забезпечити правильне завершення процесу пакування.

Не вставляйте пакет з запаяною стороною у вакуумний пакувальник. Використовуйте лише пакети з оригінальними заводськими краями. В іншому випадку вакуумний пакувальник не зможе ефективно видалити повітря.

Не рекомендується зберігати вакуумний пакувальник із закритою кришкою протягом тривалого часу, оскільки ущільнювачі можуть втратити свою пружність, що негативно позначається на роботі приладу.

 

Характеристики:

Максимальна ширина пакета 300 мм.

Ширина зварювання 5 мм.

Матеріал: пластик.

Розмір пакувальника: 370x85x50мм.

Споживання: 125Вт (середнє).

Живлення: 220В.

  

Комплектація:

Вакууматор

Перехідник для контейнерів

Пакети 5шт

Інструкція російською мовою.

 

У разі консультацій, Ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером.

Приємного використання.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникEVP Vacuum
Країна виробникПольща
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
Додатковий текстШирина шва зварювання 5мм для кращої герметизації. Перехідник для вакуумування в контейнерах в комплекті.
Артикул493
Тип кнопокМембранні
Країна реєстрації брендаГермания
ДодатковоШирина шва зварювання 5мм для кращої герметизації.
Додаткові характеристикиШирина шва зварювання 5мм для кращої герметизації.
Цвет изделияСріблястий
Країна-виробник товаруКитай
КомплектаціяВакууматор Перехідник для контейнерів Пакети 5шт Інструкція російською мовою.
Матеріал корпусуМетал, пластик
Тип пакетів для пакованняГофровані
Гарантія3 місяці
Режим роботиСтворення вакууму в спеціальних контейнерах, Вакуумування пляшок, Вакуумування сухих продуктів, Вакуумування вологих продуктів, Запаювання без вакуумізації
Сфера використанняДля ресторану, для виробництва,Для громадського харчування, Професійні,Для дому
Довжина зварювальної планки, мм300
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 548 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner