Кошик
2169 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик
Новинка
-10%

Вакууматор VACUUM SEALER AP-14 перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт. (17х25 см)

1 720 ₴

1 548 ₴

  • В наявності
  • Код: 492
Вакууматор VACUUM SEALER AP-14 перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт. (17х25 см)
Вакууматор VACUUM SEALER AP-14 перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт. (17х25 см)В наявності
1 720 ₴1 548 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вакууматор VACUUM SEALER AP-14 — нова модель із функцією відкачування повітря з контейнерів (інструкція російською в комплекті)

VACUUM SEALER добре зарекомендував себе серед виробників якісної складанням і якісними комплектуючими матеріалами.

Зверніть увагу, оригінальні вакууматори Vacuum Sealer завжди мають серійний гарантійний номер на задній стороні пристрою.

 

Основні переваги:

Унікальна конструкція вакуматора включає знімну нижню кришку, яку можна легко зняти і промити. Завдяки відсутності можливості проникнення рідини всередину вакуумної машини, її термін служби значно збільшується, забезпечуючи більш тривалу та ефективну роботу.

Функція сухого та вологого вакуумування. Тепер Ви можете вакуумувати сухі вологі та делікатні продукти попередньо вибравши один із температурних режимів запаювання:

Для сухих продуктів режим Dry

Для вологих продуктів режим Meat

Для м'яких продуктів режим Soft

Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER AP-14 становить 31 см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів і заощаджувати тим самим на пакетах.

Потужність приладу становить 100 Вт.

Замки зручні та надійні.

  

Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER AP-14 — найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних і холодильних камерах.

  

Переваги вакуумування:

Збільшення терміну зберігання харчових продуктів завдяки створенню безповітряного середовища.

Надійний захист від вбирання сторонніх запахів під час заморожування різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).

Раціональне використання простору морозильної та холодильної камери завдяки компактності вакуумного паковання.

  

Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER AP-14 — чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно (причому не тільки продукти), а їсти смачно та корисно.

Тривале зберігання продуктів

Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.

Оперативне зберігання для готування

Домашні напівфабрикати: рідшею у вільний час-іншої овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо за пакетами на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуйте. Завдяки тому, що немає повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які ведуть до псування продуктів, ніби ви щойно упаковували.

Приготування їжі за технікою "Су Різновид", тобто у вакуумі.

Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки, страви (зокрема роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.

Дуже швидке маринування риби та м'яса.

Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка.

Закатка у вакуум різних господарських речей.

Наприклад, паспорта або телефона, документів чи карток. Особливо може стати в пригоді мандрівникам.

Вакуумування вже готових страв і напоїв.

Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря й зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти із собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість і смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.

 
Використовуйте VACUUM SEALER AP-14 просто як запайник пакетів. За аналогією з супермаркетами.

  

Особливістю VACUUM SEALER AP-14 є використання для вакуумного пакування спеціальних пакетів із пухирчастою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому, що завдяки нерівній внутрішній поверхні забезпечується повне та рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети, під час відкачування повітря закривають язичок насоса. Втім, справедливості заради варто зазначити, що VACUUM SEALER AP-14 теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.

Пристрій самого пакування досить простий. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, у якій відкачується повітря, а перед нею розміщена нагрівальна спіраль, за допомогою якої здійснюється запаювання пакета.

  

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Кнопки керування:

— VAC - вакуумування без запаювання.

— SEAL — запаювання пакетів без вакуумування.

— VAC/SEAL — режим вакуумування та запаювання пакетів.

- Dry — Сухі продукти

- Meat — М'ясо (вологі продукти)

- Soft - Делікатний режим

— MODE - вибір режиму

— START -увімкнення роботи обраного режиму

Почнемо з основного режиму - вакуумного паковання.

Відкриваємо бічні засувки, підіймаємо кришку приладу.
Встановлюють пакет у спеціальний затискач пакувальника так, щоб відкритий зріз пакета був рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Вибираємо відповідний нам режим кнопкою MODE і натискаємо кнопку START. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Щойно лампочка кнопки START гасне, процес паковання завершений. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично.
Відкриваємо клямки, відкривається кришку. Все готово.


Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачаний, кришка притискається атмосферним тиском і активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, саме це використовується в таких режимах.

Делікатне паковання. Пакування , яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, ягоди полуниці. Точно так само заправляєте спецпакет у пакувальник, вмикаєте та утримуєте кнопку ручний режим вакуумації VAC, до потрібного ступеня вакуумації, але не доводьте його до кінця, оскільки ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачане до потрібного, на Ваш погляд, рівня, вимикаєте насос (відпускаєте кнопку VAC) і режим запаювання SEAL вмикається автоматично, запаюємо пакет. Щойно лампочка погасне, паковання завершене.

Пакування без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибшу нагрівальну спіралі, але не заводячи його за ущільнювальні стрічки. Закриваєте кришку та натискаєте кнопку запаювання SEAL. Щойно лампочка гасне, зварювання шва завершене.

Використання перехідника для вакуумних контейнерів.

Відкрийте кришку вакууматора

Вставте перехідник для вакуумування контейнерів у спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець у спецкришку використовуваного контейнера (контейнери в комплекті не постачаються)

Натисніть і утримуйте кнопку VAC для повного відкачування повітря.

Відпустіть кнопку VAC, від'єднайте перехідник.

  

РЕКОМЕНДАЦИИ:

Робіть перерви між вакуумуванням 1 хв, щоб нагрівальний елемент запайки зміг охолонути, це запобіжить передчасному запаюванню пакетів.

  

Характеристики:

Матеріал: пластик.
Розмір упаковника: 360x120x50 мм.
Споживання: 100Вт (середнє).
Живлення: 220В.
Максимальна ширина пакета: 310 мм.

Комплектація:

Вакууматор

Перехідник для контейнерів

Пакети 5 шт.
Інструкція російською мовою.

 

У разі консультацій Ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером.

Приємного використання.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникEVP Vacuum
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
Додатковий текстУнікальна конструкція. Знімна нижня кришка легко знімається, легко мити. Відсутність можливості потрапляння рідини всередину вакуумної машини. Перехідник для вакуумування в контейнерах.
Артикул492
Тип кнопокМембранні
Країна реєстрації брендаГермания
ДодатковоУнікальна конструкція. Знімна нижня кришка легко знімається, легко мити. Відсутність можливості потрапляння рідини всередину вакуумної машини.
Додаткові характеристикиУнікальна конструкція. Знімна нижня кришка легко знімається, легко мити. Відсутність можливості потрапляння рідини всередину вакуумної машини.
Цвет изделияНеіржавка сталь/чорний
Країна-виробник товаруКитай
КомплектаціяВакууматор Перехідник для контейнерів Пакети 5шт Інструкція російською мовою.
Тип пакетів для пакованняГофровані
Гарантія3 місяці
Режим роботиСтворення вакууму в спеціальних контейнерах, Вакуумування пляшок, Вакуумування сухих продуктів, Вакуумування вологих продуктів, Запаювання без вакуумізації
Сфера використанняДля дому, для ресторану,Для бару,Для громадського харчування, поля для готелів, для дому
Довжина зварювальної планки, мм310
Основні
ТипПобутової
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 548 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner