Кошик
2169 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (67) 255-16-23
+380 (68) 261-56-17
+380 (95) 316-02-98
Gradys
Кошик
Топ

Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 (два двигуни) + перехідник для контейнерів + різак + гофровані пакети 15 шт.(20х25см)

2 370 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 451
Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 (два двигуни) + перехідник для контейнерів + різак + гофровані пакети 15 шт.(20х25см)
Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 (два двигуни) + перехідник для контейнерів + різак + гофровані пакети 15 шт.(20х25см)Немає в наявності
2 370 ₴
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
+380 (67) 255-16-23
Приймання замовлень
  • +380 (68) 261-56-17
    Консультація
  • +380 (95) 316-02-98
    Оптові замовлення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 (два двигуни) нова потужна модель з функцією відкачування повітря з контейнерів, різаком для відрізки рулонів та шириною запаювання 7мм.

Зверніть увагу, оригінальні вакууматори Vacuum Sealer завжди мають серійний гарантійний номер на задній стороні пристрою.

 

Ми працюємо тільки з оригінальним виробником без посередників, тому можемо запропонувати кращі ціни, гарантію, та сервісний ремонт.

 

VACUUM SEALER добре зарекомендував себе серед виробників якісною збіркою і якісними комплектуючими матеріалами.

  

Основні переваги:

 

- Два двигуни. Одне натискання - робота з 1 двигуном, подвійне натискання - робота 2 двигунів. Для швидкого вакуумування.

- Функція сухого, вологого та мокрого вакуумування. Тепер Ви можете вакуумувати сухі та рідкі продукти попередньо вибравши один з 2 температурних режимів запаювання:

Для сухих продуктів температурний режим Dry

Для мокрих продуктів температурний режим Moist

- Ширина запаювання 7 мм. Для найкращої герметизації.

- Різак для відрізки з рулонів.

- Потужність приладу складає 145 Вт. Потужність відкачування повітря при роботі з одним двигуном близько 4л за хвилину, при роботі 2 двигунів 8л за хвилину.

- Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER AP-13 становить 32см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів та економити на пакетах.

- Міцний надійний пластик, нижня знімна кришка (легко мити під краном з водою), виключена можливість попадання рідини в основні механізми пакувальника, плюс простота у догляді. Зручні та надійні замки.

Сенсорне керування.

 

Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER AP-13 – найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.

  
Переваги вакуумування:

  
Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
Надійний захист від вбирання сторонніх запахів при заморожуванні різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).
Раціональне використання простору морозильної і холодильної камери за рахунок компактності вакуумної упаковки.

   

Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER AP-13 - чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти), а їсти смачно і корисно.

Тривале зберігання продуктів

Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.

Оперативне зберігання для готування

Домашні напівфабрикати: ріжемо у вільний годину-інший овочів на тиждень, фасуємо і вакуумируем по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі і готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які ведуть до псування продуктів, як ніби ви тільки що спакували.

Приготування страв по техніці 'Су Вид', тобто у вакуумі.

Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки, страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.

Дуже швидке маринування риби і м'яса.

Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка.

Закачування у вакуум різних господарських речей.

Наприклад, паспорта або телефону, яких-небудь документів чи карток. Особливо може стати у пригоді мандрівникам.

Вакуумування вже готових страв і напоїв.

Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати у них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість і смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Використовуйте VACUUM SEALER AP-13 просто як зварювач пакетів. За аналогією з супермаркетами.

Особливістю VACUUM SEALER AP-13 є використання для вакуумної упаковки спеціальних пакетів з пухирчатою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому, що за рахунок нерівній внутрішньої поверхні забезпечується повне та рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети, при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, справедливості заради варто відзначити, що VACUUM SEALER AP-13 теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.

Використання самого пакувальника досить просте. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакету.

  

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Кнопки управління:

— SEAL – вибір температури запаювання (3 режими в залежності від товщини і якості пакетів).

— High – один раз натиснути (висока температура запаювання пакетів).

— Normal– один раз натиснути (середня температура запаювання пакетів).

— Low – один раз натиснути (низька температура запаювання пакетів).

— SEAL – подвійне натискання, запаювання пакетів без вакуумування.

— VAC – вакуумування без запаювання.

— Wet Vac Seal – автоматичне вакуумування та запаювання вологих продуктів.

— DryVac Seal – автоматичне вакуумування та запаювання сухих продуктів.

   

Почнемо з основного режиму - вакуумної упаковки.

Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет в спеціальний затискач пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакету перебував рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидва замки. Вибираємо температурний режим запаювання SEAL Temp, натискаємо кнопку включення Wet Vac Seal або DryVac Seal в залежності від типу продуктів, загориться вибраний режим. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакету. Як тільки лампочка гасне, процес упаковки завершений. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично. Для швидкої вакуумації подвійне натиснення вибраного режиму.
Відкриваємо замки, відкриваємо кришку. Все готово.

Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакету, повністю відкачаний, кришка притискається атмосферним тиском і активує нажимний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, саме це використовується в наступних режимах.

Делікатна упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, ягоди полуниці. Так само заправляєте спецпакет в пакувальник, включаєте ручний режим вакуумації VAC, але не доводите його до кінця, оскільки ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачано до потрібного, на Ваш погляд, рівня, відключаєте насос (відпускаєте кнопку VAC) і натисненням на кнопку SEAL запаюєте пакет. Як тільки лампочка потухне, пакування завершене.

Пакування без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше за нагрівальну спіраль, але не заводячи його за стрічки ущільнювачів. Закриваєте кришку і натискаєте кнопку запаювання SEAL. Як тільки лампочка гасне, зварювання шва завершене.

Використання перехідника для вакуумних контейнерів.

Відкрийте кришку вакууматора

Вставте перехідник для вакуумування контейнерів в спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець в спецкришку використовуваного контейнера (контейнери в комплекті не поставляються)

Натисніть кнопку EXT VAC ( на внутрішній стороні верхньої кришки ) для повного відкачування повітря.

Подвійне натиснення ( швидке відкачування повітря, робота 2 двигунів )

Натисніть кнопку EXT VAC для відключення роботи вакуумних насосів, від'єднайте перехідник.

Використання ножа для відрізки рулонів.

Переведіть різальний елемент в крайнє ліве положення.

Підніміть планку з ножем у верхнє положення.

Протягніть плівку рулону.

Відміряйте потрібну Вам довжину плівки.

Опустіть планку з ножем і відріжте пакет.

  

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Робіть перерви між вакуумуванням 1 хв, щоб нагрівальний елемент запаювання зміг охолонути, це запобіжить передчасному запаюванню пакетів.

 

Характеристики:

Матеріал: пластик.
Розмір пакувальника : 380x75x55 мм
Споживання: 145 Вт (середнє)
Живлення: 220 В
Максимальна ширина пакету : 320 мм

   

Комплектація:


Вакууматор
Перехідник для контейнерів
Пакети 15шт
Інструкція



У разі консультацій Ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером.

Приємного використання.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникEVP Vacuum
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
Додатковий текстСухе та мокре вакуумування. Два потужні компресори. Ширина запаювання 7 мм. Резак. Функція відкачування повітря з контейнерів. Максимальна ширина пакетів 32 см. Гарантія 3 місяці.
Артикул451
Тип кнопокСенсорні
ДодатковоФункція відкачування повітря з контейнерів. Резак . Два компресори. Ширина запаювання 7 мм. 15 пакетів 20х25 у подарунок.
Цвет изделияБілий/Чорний
КомплектаціяВакууматор Перехідник для контейнерів Пакети 15 шт Інструкція
Тип керуванняАвтоматичний
Матеріал корпусуМетал, пластик
Тип пакетів для пакованняГофровані
Гарантія3 місяці
Режим роботиСтворення вакууму в спеціальних контейнерах, Вакуумування пляшок, Вакуумування сухих продуктів, Вакуумування вологих продуктів, Запаювання без вакуумізації, вологий
Сфера використанняПрофесійні,Для дому, Професійні: Для ресторану, Професійні: Для бара, Професійні: Для громадського харчування, Професійні: Для готелів, Професійні: Професійні,Для дому: Для дому: Для дому
Довжина зварювальної планки, мм320
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 370 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner